Chique en betaalbaar
Gratis ingepakt als een cadeautje
Gratis verzending vanaf € 75,--
Op afspraak afhalen in Kudelstaart mogelijk
[esi freshdev-headercart cache="private" ttl="0"]
Verzendkosten

Verzendkosten

Nederland:
Bij brievenbuspost (DHL / PostNL) betaal je de standaard verzendkosten van € 4,25*. De brievenbuspost wordt verstuurd in een envelop of een brievenbusdoosje (afhankelijk van het product)

Bij pakketpost (DHL / PostNL) betaal je de standaardverzendkosten van € 7,50**. De pakketpost wordt verstuurd in een gerecyclede doos.

Belgie
Bij pakketpost (DHL) betaal je de standaardverzendkosten van € 9,75**. De pakketpost wordt verstuurd in een gerecyclede doos.

Je bestelling wordt binnen 1 – 3 dagen verzonden op dinsdag tm vrijdag.

*Kies je voor brievenbuspost dan zijn wij niet aansprakelijk voor verlies en/of schade tijdens verzending van je order door PostNL

**Wil je meer zekerheid, snellere levering én een track en trace code kies dan voor de optie Pakketpost in het bestelproces. Deze code wordt verstuurd naar het emailadres dat je kunt achterlaten tijdens je bestelling.

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Hiervoor kun je het modelformulier voor herroeping gebruiken.

Bij het retourneren van de volledige bestelling krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (mits van toepassing) gecrediteerd. De kosten voor retourzending van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@anitaschoice.nl.
Na ontvangst van de retourgoederen (in goede staat) zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.
TIP: Voorkom schade en pak het product goed in. Maak eventueel foto’s van de inhoud en de verpakking. Producten die zijn beschadigd tijdens het retourtransport door onvoldoende of niet toereikende verpakking, nemen wij niet retour. Dit ter beoordeling van Anita’sChoice.