Op afspraak afhalen mogelijk
Een feestje met uitpakken
Niet goed? Geld terug
[esi freshdev-headercart cache="private" ttl="0"]

privacybeleid

Privacybeleid

08 maart 2022

Je privacy is voor Anita’sChoice.nl van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken.
We verwerken alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken en verzenden van jouw bestelling.
De gegevens die je aan ons doorgeeft worden bewaard op de beveiligde servers van WordPress.

In dit privacybeleid leggen we uit wat we binnen de online omgeving van onze webwinkel Anitaschoice.nl doen met de informatie die je aan ons doorgeeft.

Webwinkel software
Wordpress
Anita’sChoice is ontwikkeld met de software van WordPress. Persoon gegevens die u met ons deelt worden met deze partij gedeeld. WordPress heeft toegang tot uw gegevens om ons de nodige (technische) ondersteuning te bieden, WordPress zal deze gegevens nooit gebruiken voor andere doeleinden. Bij WordPress wordt gebruik gemaakt van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de
software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

Verzend/bezorgdienst
DHL en PostNL
Voor het versturen van uw bestelling maken wij gebruik van DHL en PostNL. Via deze bezorgdiensten maken wij verzend labels aan. Gegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres delen wij met deze bezorgdiensten, dit is nodig om uw bestelling op de juiste manier te kunnen versturen. De daadwerkelijke levering van uw bestelling ligt in handen van PostNL.

Betaalprovider
Buckaroo
Voor het afhandelen van de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Buckaroo. Bij Buckaroo worden uw naam, adres, woonplaatsgegevens en betaalgegevens verwerkt zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Buckaroo heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Buckaroo deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling
(kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Buckaroo’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Buckaroo bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is
toegestaan.

E-mail en mailinglijsten
MailChimp
Anita’sChoice verstuurd nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal de
persoonsgegevens nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail heeft u de mogelijkheid om zich uit te schrijven voor de nieuwsbrief, u ontvangt de nieuwsbrief dan niet meer. Bij MailChimp worden uw persoonsgegevens beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails
worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Social Media
In onze webwinkel zijn er social media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens verstrekking aan andere bedrijven en instellingen. Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel bezoeken en gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden
via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

Cookies
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van erg groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiliging optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten.

Wijzigingen in onze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij vanzelfsprekend ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum bovenaan en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.
Inzage, wijzigen of verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we van jou hebben en wat we daarmee doen
• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• het laten corrigeren van eventuele fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van een toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent en wat je vraag is, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.